ЦЕЛОСНА ПОНУДА

НОВА ГОДИНА - 2020Цена: 95 €

СОФИЈА

Бугарија
30.12 - 01.01 / 2 ноќи / автобус

Повеќе
Цена: 139 €
До 25.11: 129 €

ДУБРОВНИК

Хрватска
29.12 - 01.01 / 2 ноќи / автобус

Повеќе


Цена: 95 €

ИСТАНБУЛ

Турција
29.12 - 02.01 / 2 ноќи / автобус

Повеќе
Цена: 129 €
До 25.11: 119 €

БУКУРЕШТ

Романија
29.12 - 01.01 / 2 ноќи / автобус

Повеќе


Цена од: 374 €

HOTEL BUKET

Златибор
3 ноќи

Повеќе


Цена од: 156 €

HOTEL JUNIOR

Копаоник
4 ноќи

Повеќе


Цена од: 829 €

COSTA SMERALDA

7 ноќи / 8 дена
Италија-Франција-Шпанија-Балеари
Поаѓање од Савона: 28 Декември 2019

Повеќе


Цена од: 280 €

HOTEL RADIKA 5*

Маврово
2 ноќи

Повеќе


Цена од: 321 €


Цена од: 372 €


 

HOTEL BREZA 4*

НОВА ГОДИНА
29.12.2019 – 03.01.2020

Повеќе


 

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ

Бугарија
3/4 ноќевања

Повеќе


 

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ

Бугарија
2 ноќевања

Повеќе