ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Далечни патувањаЦена од: 930 €

ИЗРАЕЛ

8 дена / Авион
17.11-24.11.2019

Повеќе
Цена: 3.700 €
За првите 4 места: 3.500 €

АРГЕНТИНА, БРАЗИЛ и ПЕРУ

17 дена / Авион
06.10-20.10.2019

Повеќе


Цена од: 1.599 €

БАЛИ

13 дена / Авион
28.12.2018 – 09.01.2019

Повеќе


Цена: 1.749 €

ЗАНЗИБАР

16 дена / Авион
24.12.2018 – 08.01.2019
29.12.2018 – 13.01.2019

Повеќе


Цена: 1.599 €

ТАЈЛАНД

17 дена / Авион
22.12.2018 – 07.01.2019

Повеќе