ЦЕЛОСНА ПОНУДА

EARLY BOOKING ЕКСТРА ПОПУСТИ!!!

Лето 2020 - Шарм Ел Шеик - Египет

ПАКЕТ ЦЕНИ
Авиобилет + аеродромски такси + 6 ноќи / 7 дена + трансфери

EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 480 €
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 480 €
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 528 €
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 567 €