ЦЕЛОСНА ПОНУДА

EARLY BOOKING ЕКСТРА ПОПУСТИ!!!

Лето 2020 - Хургада - Египет

Превоз со директен чартер лет на релација Скопје – Хургада – Скопје


ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта.



EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 405 €
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 425 €

King Tut Resort


Авион / AI

Повеќе
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 440 €

Le Pacha Hotel


Авион / AI

Повеќе
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 451 €
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 452 €
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 454 €
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 461 €

AMC Royal Resort


Авион / AI

Повеќе
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 514 €
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 517 €
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 530 €
EARLY BOOKING!
Специјални цени од: 537 €
Ред на летање
Скопје - Хургада Хургада - Скопје
Термин Ден Полетува Слетува Термин Ден Полетува Слетува
27.5.2020 Среда 3:45 6:45 02.6.2020 Вторник / Среда 0:05 2:55
03.6.2020 Среда 3:45 6:45 09.6.2020 Вторник / Среда 0:05 2:55
10.6.2020 Среда 5:00 7:50 16.6.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
17.6.2020 Среда 5:00 7:50 23.6.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
24.6.2020 Среда 5:00 7:50 30.6.2019 Вторник / Среда 1:00 3:55
01.7.2020 Среда 5:00 7:50 07.7.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
08.7.2020 Среда 5:00 7:50 14.7.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
15.7.2020 Среда 5:00 7:50 21.7.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
22.7.2020 Среда 5:00 7:50 28.7.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
29.7.2020 Среда 5:00 7:50 04.8.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
05.8.2020 Среда 5:00 7:50 11.8.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
12.8.2020 Среда 5:00 7:50 18.8.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
19.8.2020 Среда 5:00 7:50 25.8.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
26.8.2020 Среда 5:00 7:50 01.9.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
02.9.2020 Среда 5:00 7:50 08.9.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
09.9.2020 Среда 5:00 7:50 15.9.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55
16.9.2020 Среда 5:00 7:50 22.9.2020 Вторник / Среда 1:00 3:55

Препорачуваме да ги проверите сатниците на полетување 24 часа пред објавеното време на полетување.
Сите времиња се дадени во локално време.