ЦЕЛОСНА ПОНУДА

Декември 2019

Цена: 259 €
До 10.11: 219 €

РИМ

05-08 Декември
 

Повеќе
Цена: 249 €
До 11.11: 199 €

РИМ

12-15 Декември
 

Повеќе


Цена од: 95 €

ПРОЛОМ БАЊА

06.12.2019 – 09.12.2019
07.12.2019 – 09.12.2019

Повеќе


Цена од: 110 €

Hotel Casa Karina 4*

Банско
07.12 - 09.12.2019 / 2 ноќевања

Повеќе


Цена од: 168 €

Hotel Amira 5*

Банско
07.12 - 09.12.2019 / 2 ноќевања

Повеќе


Цена од: 108 €

Hotel Ivan Rilski 4*

Банско
07.12 - 09.12.2019 / 2 ноќевања

Повеќе
 
Цена: 76 €

Hotel Trinity 4*

Банско
07.12. - 09.12.2019 / 2 ноќевања

Повеќе


Цена: 85 €

Murite Club Hotel 4*

Банско
07.12. - 09.12.2019 / 2 ноќевања

Повеќе