ЦЕЛОСНА ПОНУДА

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ!!


EARLY BOOKING!


Специјални цени од: 451 €
EARLY BOOKING!


Специјални цени од: 480 €

ШАРМ ЕЛ ШЕИК

Лето 2020
ПАКЕТ ЦЕНИ
Авиобилет + аеродромски такси + 6 ноќи / 7 дена + трансфери

Повеќе
EARLY BOOKING!


Специјални цени од: 39 €


Цена: 95 €

СОФИЈА

Бугарија
30.12 - 01.01 / 2 ноќи / автобус

Повеќе
Цена: 139 €
До 25.11: 129 €

ДУБРОВНИК

Хрватска
29.12 - 01.01 / 2 ноќи / автобус

Повеќе


Цена: 95 €

ИСТАНБУЛ

Турција
29.12 - 02.01 / 2 ноќи / автобус

Повеќе
Цена: 129 €
До 25.11: 119 €

БУКУРЕШТ

Романија
29.12 - 01.01 / 2 ноќи / автобус

Повеќе
Цена: 259 €
До 10.11: 219 €

РИМ

05-08 Декември
 

Повеќе
Цена: 355 €
До 01.12: 339 €

ВИЕНА

Европско првенство ракомет
09.01 - 14.01.2020

Повеќе


Цена од: 26 €

HOTEL SATELIT

Златибор
АКЦИСКИ ЦЕНОВНИК

Повеќе


Цена од: 289 €

COSTA MAGICA

17.04.2020
4 ноќи / 5 дена
Италија, Шпанија, Франција

Повеќе


Цена од: 19.5 €


Цена од: 109 €

COSTA VICTORIA

Малдиви - Шри Ланка - Индија
Поаѓање од Малеа: 16.11.2019 / 7 ноќи / 8 дена

Повеќе


Цена од: 399 €

COSTA VICTORIA

Малдиви - Шри Ланка - Индија
Поаѓање од Малеа: 16.11.2019 / 14 ноќи / 15 дена

Повеќе


Цена од: 99 €

COSTA VICTORIA

Малдиви - Шри Ланка - Индија
Поаѓање од Малеа: 14.12.2019 / 7 ноќи / 8 дена

Повеќе


Цена од: 499 €

COSTA VICTORIA

Малдиви - Шри Ланка - Индија
Поаѓање од Малеа: 14.12.2019 / 14 ноќи / 15 дена

Повеќе


Цена од: 160 €

ХОТЕЛ БРЕЗА

Словенија
Wellness 2019

Повеќе


Цена од: 121 €

ТЕРМИ ТУХЕЉ

Словенија
Wellness 2019

Повеќе