ЦЕЛОСНА ПОНУДА

City BreakЦена од: 170 €

АМСТЕРДАМ

Авион 4 дена / 3 ноќевања
Со појадок

Повеќе


Цена од: 90 €

ВЕНЕЦИЈА

Авион 4 дена / 3 ноќевања
Со појадок

Повеќе


Цена од: 145 €

ГЕТЕБОРГ

Авион 4 дена / 3 ноќевања
Со појадок

Повеќе


Цена од: 125 €

МИЛАНО

Авион 4 дена / 3 ноќевања
Со појадок

Повеќе


Цена од: 130 €

МИНХЕН

Авион 4 дена / 3 ноќевања
Со појадок

Повеќе


Цена од: 190 €

ПАРИЗ

Авион 4 дена / 3 ноќевања

Повеќе


Цена од: 144 €

ФРАНКФУРТ

Авион 4 дена / 3 ноќевања
Со појадок

Повеќе


Цена од: 86 €

БУДИМПЕШТА

Авион 4 дена / 3 ноќевања
Со појадок

Повеќе


Цена од: 84 €

БРАТИСЛАВА

Авион 4 дена / 3 ноќевања
Со појадок

Повеќе