ЦЕЛОСНА ПОНУДА

ATLAS CORPORATION logo
 
Туристичката агенција „АТЛАС КОРПОРЕЈШН“ Скопје, е основана во Април, 2006 година и има лиценца „А“ за вршење на туристичка дејност, издадена од Министерството за Економија на Република Македонија.
 
Ние сме членки на CKTM (Стопанска Комора за Туризам на Македонија) и ИАТА (Интернационална Авио Транспортна Асоцијација).
 
Во агенцијата работи искусен и обучен тим, кој претставува база за нашето професионално и квалитетно работење. Љубители на патувањето кои ќе ве запознаат и внесат во нови сфери на секоја дестинација која се посетува. Патувањето со „АТЛАС КОРПОРЕЈШН“ ќе ви предизвика нови животни искуства и ќе ви ги исполни сите желби и барања.
 
Нашето мото е „ЗАДОВОЛСТВО ВО ПАТУВАЊЕТО“.

Атлас Корпорација Атлас Корпорација Атлас Корпорација Атлас Корпорација Атлас Корпорација Атлас Корпорација Атлас Корпорација Атлас Корпорација Атлас Корпорација Атлас Корпорација Атлас Корпорација
 
Би сакале да Ве информираме дека можеме да ги обезбедиме следните услуги:
АВИО БИЛЕТИ: Компјутерски сме поврзани со светскиот резервациски систем „АМАДЕУС“ со најповолни тарифи и врски за сите дестинации, преку сите светски авиокомпании.
Ние сме овластени агенти за продажба на авио билети на: ADRIA AIRWAYS, AIR Serbia, Croatia Airlines, SWISS, Austrian Airlines, Lufthansa, CIRRUS AIRLINES, Aegean Airlines, ALITALIA, Turkish Airlines, Qantas, Malaysia Airlines, Czech Airlines, Air France, Bulgaria Air со врски насекаде низ светот.
ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
БИЗНИС ПАТУВАЊА
КОНГРЕСИ И СЕМИНАРИ
САЕМИ
ГРУПНИ И ИНДИВИДУАЛНИ ПАТУВАЊА
ЛЕТНИ И ЗИМСКИ ОДМОРИ
ПАТНИЧКИ ОСИГУРУВАЊА
Издаваме патнички осигурувања како агенти на: САВА ТАБАК ОСИГУРУВАЊЕ.

НАШИ ПРЕДНОСТИ:

 

Резервации, издавање и испорака на сите патнички билети и хотелски резервации до Вашите простории во текот на 24 часа.

Можност за дополнителни услуги (разглед на градот со туристички водичи, еднодневни или повеќе дневни ексурзии во Републиката)

 

ПРИЗНАНИЈА:

 

- ПРИЗНАНИЕ за Најуспешна incoming Турисичка агенција за 2013 година, доделена од Министерство за економија на Република Македонија.

- Годишна награда ФЕНИКС – за постигнувања во туризмот за 2014 година, доделена од ОПШТИНА ЦЕНТАР Скопје.

- ПРИЗНАНИЕ за Најуспешна Туристичка агенција за 2015 година, доделена од Министерство за економија на Република Македонија.

- Годишна награда ФЕНИКС – за постигнувања во туризмот за 2017 година, доделена од ОПШТИНА ЦЕНТАР Скопје.

- ПРИЗНАНИЕ за Најуспешна Туристичка агенција за дојдовен (incoming) туризам за 2018 година, доделена од Министерство за економија на Република Македонија.

 

Ве повикуваме да се приклучите на Атлас авантурите и освојувањето на светот, чекор по чекор заедно да ги доживееме најубавите моменти од патувањето.